Начало / За нас

За нас

Фирма „МИЛВЕНА” е създадена през 1992г. с 100% частен български капитал. Компанията е специлизирана в обработка на агнешки и овчи кожи и производството на кожени изделия. Фабриката за обработка na кожи се намира в град Троян, където разполагаме с 2000кв.м. производствени и помощни помещения.

Във фирма "Милвена" се използват машини и химикали, които са в съответствие с последните технологични тенденции в обработката на кожи и гарантира спазване на нормите за безопасност и опазване на околната среда. Вече обработените кожи се използват за производство на кожени палта, якета, елеци, пантофи, ръкавици, шапки и други аксесоари.

"Милвена" е позната на българския пазар не само с фирмения си магазин в София, а и благодарение на своите партньори в цялата страна. Голяма част от продукцията се изнася в Русия, Германия, Швеция, Австрия, Финландия и Италия.

Ние в "Милвена" разчитаме на знанията, уменията и опита придобити през годините. Смятаме човешкия фактор за решаващ елемент и се спазваме европейските екологични норми и изисквания за безопасност, да осигурим на нашите служители стимулираща и творческа работна среда, а на нашите клиенти качествен и безвреден за здравето продукт.

Фирмата е член на Браншовия съюз на кожарската, кожухарската и обувна промишленост в България.